Blogger Templates

Wednesday, April 25, 2012

Mencikk ini --"

hai , haritu kan , aku pegi library dengan bestpreng aku , Zulaikha and Amiza. and jumpak Nazif and the geng Daneal , Syafri dgn Faisol :) ahh , biasa ah tuu jumpak dengan budak laky :)  actually mmg dah rancang benda nehh , pegi library nak buad bagi elemen 1 sejarah kat Nazif. okay nevermind.. sharing is caring okayy ? :P hahaha :D tapi , bila jumpak . malu malu malu malu ! hahaha :D kawan kawan nazif suma banyak cakap .. peramah gile sampai ajak tangkap gambar , mintak nomber tipon semuaa :P haha :D okay , tak kisah punn . tapi , bila dah balek tuu , hahahadoiiiii~ ada gosip kott , mengatakan aku neh pegi dating dengan nazif , aku neh awek nazif , apaa nehh woiii.. please lha weii , kami kawan je kott. salah ehh nak hangout dgn kawan sendiri ? ahh , ketinggalan zaman+kolot betol sape yang buad gosip murahan nehh . cibaiiii lu ! dumb ! asshole ! fuck it ! eeeeeeeeeeee ! *hempuk laptop sebab geram* .. pastuu nazif pulak ada orang fitnah dia dok layan aku kat library tuu , gila ka woiii ! kami nak cakap pun malu malu .. please lha weii , jangan dok tuduh orang secara membabi buta boleh takk ? lain lha kau tengok dengan mata kepala kau sendiri kann ? neh kau sendiri dengar dari mulut barua lain :) suka hari makbapak kau je nak fitnah dia.. haiss ! aku marah neh bukan sebab ape , tapi sebab terkait dengan nama aku sekali --" untok orang yang duk buad gosip murahan and fitnah tuu , siap ah kau aku cincang cincang kau , bubuh kau dalam blender mak aku , then blend kau sampai hancuss ! cekik cekik kau sampai mati , pijak pijak kau sampai penyek ! ahhhh ! kbye ! --"

Merentas Desa

haii ^^ lamanyaa tak update blog ! neh gara gara PC gua rosakk ah :P neh pun pinjam lappy brader gua :P hahaha :D *kalau dia tau mati aku* hahaha :D okay , actly , aku nak upload picture masa merentas desa .. tarikh bila , tak ingat dahh . sebab dah lama merentas desa tuu dia adakan

Tarikh : soryy tak ingat :P 
Tempat : Padang Kilat , Perai , Pulau Pinang , Malaysia. 
Waktu : 6.00pagi - 12.30tengahari.


sebelum mula lari , and selepas buad Aerobik :)



tengok muka Amiza (paling kanan) , kalau snap picture mesti buad reaction mcmtuu :P HAHAHA :D

no komenn :P

aku tahu muke aku pucat , neh sebab tak breakfast , then lariii !!!! hahaha :D penat kott


makang timee :) 

zulaikha memang takboleh berpisah dengan Compact Powder and iPod Shuffle dia tohh :)

masa balik , tengah tunggu bas datang ..

Ashikin buad macam kiteorang mintak sedekah jee , hahaha :D actually , dia tengah bagi duit tuu ..


neh jee pict yang boleh gua upload , haha :D yang lain lain tuu ada dalam pendrive .. neh yang ada salam handphone .. sikit jerr :) okay byee ! muah muah ! :*