Blogger Templates

Tuesday, February 7, 2012

HOMEWORK'S' :'(

HAI and assalamualaikum !
haishh ~
homework banyak kott , esok dah nak sekolah
math , science , bm , bi , khb .
adodooiii~
neh lah sebab kenapa aku takmau p sekolah ,
nak berhenti sekolah semua
hanya sebab homeworks !
taksuka lha , nak bagi tuu sikit sikit sudah lha
neh macam nak cuti berminggu minggu , padahal 5hari ja cuti
tapi , takpa lah
aku redha , sebab tahun neh aku PMR -,-"
apeepuntakboleh
hmm , k lah , taktau nak tulis apa lagi dah
semalan entri punya panjang , harineh sikit jaaa
nak sambung buad homeworks yang bertimbun timbun tuhh
babaii ^^ lebiuu <3

taktahu nak letak tajuk apa. HAHAHA :D

 assalamualaikum
selamat sejahtera dan salam 1 Malaysia kepada semua kawan kawan dan kaum kerabatku :)
hahaha :D
K dah macam nak ucap forum dah nehh
hmm
ehh , korang dengar tak lagu dalam blog aku nehh ?
lagu Izwan Pilus - Indah Lelapku
dohhh , first time dengar lagu neh terus suka :)
tapi waktu tuu , aku taktau tajuk apa , cuma aku boleh agak penyanyi dia.
haha :D
last sekali , cari punya cari kat internet . google punya google last last dapat gakk tajuk lagu neh
hahaha :D
aku pun taktau macam mana boleh suka lagu nehh :)
tapi bila aku dengar lagu nehh aku teringat kat someone yang aku penah admire gila gila! kat dia punya senyuman.
alahaiii~ sweet ohh tengok dia senyum.
seriously , aku boleh terpukau tengok dia senyum. haha :D
K aku memang teruk .
kawan aku suma pakat cakap aku gila ,
sebab bila aku tengok ja dia senyum mesti aku tak tentu arah
hahahah :D
nak buad cana , bukan aku yang mintak nak jadi lagutuu.
tapi kann ,
setengah orang cakap dia handsome , setengah orang cakap biasa biasa ja -,-"
aku neh kira termasuk dalam golongan tengah tengah sebab kadang kadang aku nampak dia handsome , kadang kadang tak handsome
hahahaha :P
urmm , dulu boleh ah aku tengok dia senyum depan aku
sekarang neh tak dahh
sebab aku dah gaduh dengan dia..
urmm , dalam 2 tahun lepas
27.9.2010
hahaha :D
aku ingat tarikh tuu sebab 3hari sebelum puasa :)
taksilap aku kami gaduh pun atas sebab aku lah ,
tapi sebab apa aku taktau.
dah lupa
nak tau nama dia ?
K nama dia Mohd Asraf :)
aku ingat nak link kan Direct link Facebook dia kat nama dia tuhh
tapi , tak jadi ah .
hahaha :D
First , sebab dia tak friend dengan aku 
Second , sebab aku malas nak bukak profile dia
Third , aku takut orang kenai sapa dia , tapi kalau yang dah kenai tu takpa laa 
tapi kita diam diam sudah nohh :)
syhhhh~ *letak jari kat mulut*
hahaha :3
k tadi besties aku masa sekolah rendah *sekarang neh dia dah pindah duduk kat Perda*
nama dia Shafika Amalin Alissa *aku ada letak direct link facebook dia*
dia datang rumah aku ,
so kami pun lepak lepak ah kat taman , jenjalan kat kampung , naik turun Flat
hahha :D
then , duk mengutuk orang yang lalu lalang kat situ.
kalau aku dengan halimaton duduk dengan ika neh memang boleh tambah dosa :)
sebab keja dok mengutuk orang
bhahaha :D
lepastu , bila dah penat bergelak gelak
depa dok bising nak p kedai beli ayaq
dalam banyak banyak kedai yang ada kat flat tuhh
depa nak p kedai yang kena lalu kat tempat asraf lepak tuh
waduhh waduhh ! >.<
aku dalam hati memang dok doa supaya depa takmo p kedai kot area situu = = "
k shitt ~
depa nak p gak kedai kot situu
hahah
babi wehh , aku dah mencarut dalam hari dah waktu tuu
last last bila aku lalu kat situ .
aku hanya boleh sembunyi belakang halimaton
memandangkan memang badan aku nie kecik dalam geng aku *bukan nak perasan , tapi kenyataan*
hahahhaaha :D
alah , tapi aku tau asraf tu memang dah nampak aku = = "
so aku pun tengok ah dia , halimaton pun sama
fuuuhhhh , gila dohhh
tajam gila dia tengok aku waktu tuu
macam nak makan orang jaa
dengan muka serious nak mati.
aku ?
memang takut jugak ah dia usha lagutuu
jantung aku macam nak pecah dah
haha :D
so , halimaton pun tanya aku ,
kami neh still tak kawan ka ?
aku cuma boleh angguk ja .
halimaton pun perasan gak yang asraf tengok aku dengan pandangan yang menakutkan tuu
maton cakap "takkan lah dia nak taram dendam lagi kot , dah dua tahun kan gadoh?"
haihhh~
mana lha aku nak tau , aku bukan dia
hmm , kalau aku bukannya jenis macam tu ,
aku tak simpan dendam
kalau simpan pun sat jaa
ahaks !
 hmm , k lah . taktau nak tulis apa lagi dah
nak buat homework , lusa dah sekolah. Kbye!

Wednesday, February 1, 2012

haifaaaaaa ! :D



alohaa hawaiii~ xD hikhok. perghh , lame doee tak updete blog -,-" nak edit blog pun dah taktau. pening kepala bila tengok coding dia, baca tulisan tamil pun tak pening macamtuu. teserlah keBABIan aku bila nak edit blog tadi.. haha :D tak caya?! tengok ah blog aku dah jadi apa -,-" macam 'kimak' lagi. hewhew~ kenapa aku asyik nak mencarut aje neh? ayoyo~ bawak mengucap lha .. hewhew.. okay. tajuknye HAIFAAAAA ! :D. tapi aku dah lari tajuk cerita pasal kebabian aku tu -,- haha :P okay , ekceli aku nak citew pasal sorang kawan aku yang nama haifa neh. tapi , aku tak brape tahu lah latar belakang dia sumer. hikhok! (oo) aku nie teruk sikit -,-' hihi! emm , tapi yang aku tau , haifa neh nama betui dia Nur Haifa Husni binti Nasir. umor dia sama dengan aku ah.. 15 years young. mude lagi you alls ! ahaks~ dia sekolah kat SMK Dato Onn Butterworth *budak pandai je boleh masuk* *budak kureng macam aku nie tak layak sama sekali* hahaha :D i mean , kerusi dengan meja tak cukup. hahahahha :D k aku gila t-,-t dia duduk kat...... err~ yang neh aku taktau. hahak. nak tau tanye dia sendiri.. *saye bukan kaunter pertanyaan* aku kenal dia pun melalui kawan aku yang gila sikit. nama hanis suzana. aku dah pernah cerita dah pasal hanis neh dulu. kau ingat tak ? . hah ?! apee ?! kau tak ingat?! ape kau makan hah?! K nevermind. Emmmm, yang aku tau kenn , haifa nie ade twin a.k.a kembo *loghat johor* hihi , perempuan jugak. nama haifa husna kot -,- aku tak kenal twin dia.. haha adehh~ untunglah ade twin. mesti best. teringin jugak aku. alahhh~ soryy ah sebab takde pict haifa nak tempek kat sini.. dia private pictha album kat facebook dia. aku nak korek kat mana lagi pict dia. cukuplah setakat aku cerita sape gerangan yang bernama Nur Haifa Husnie neh yee?! ^^, haha :D hihi , aku rase takat neh je kodd yang aku boleh cerita pasal si Haifa neh , haha :D bukan malas kay .. aku dah taktau nak cerita apa pasal dia. hahaha :D sebenarnye aku sesaje je nak update pasal haifa neh sebab dia ade mintak link blog aku kat Facebook , tapi aku takperasan pulak . sebab aku tak baca komen wallpost dia kat wall aku tuu. tadi baru aku baca.. haha :D Kbyee~ :** ilupchiuu~