Blogger Templates

Sunday, November 27, 2011

balik kampung ! ==

okay , assalamualaikumm kawan kawan kuu ! <3 hm , okay .. skrang nie dah pukul 4.20pagi . and aku still tak tido . tak mengantuk lagy nie ==" arghhh ! aku dok dengar bantal bantal aku dok panggil panggil nama aku , alangkah nikmatnye kalau aku boley tido sekarang  huhuhu ! okay , sebenarnye , bukan aku tanak tido , tapy aku nak balik kampung lepas subuh nanti .. mamamamama ! akak tanak balik kampung ! nak duduk rumah je  boley tak ? boley tak ? boley tak ? okay , parent aku tak bagi jugak ! WTF (whatthefish) bukannye aku nak mati pun kalau aku sengsorang kat rumah ==" and , kalau tak percaye kat aku sangat , boley je pasang CCTV kat dalam rumah . damn ! kat kampung takde pape lha , bukannye ade kawan pun , cousin cousin aku pun tak balik .. arghhhh ! i will miss my Facebook , Twitter , and my Blog . haha aku cakap macamtu sebab aku takde lappy yang nak usung ke sane ke mari , aku cume ade komputer yang berjemana Acer yang besau gedabak nie .. bukannye sebab kampung aku tu jauh ke hulu sampai takde line internet .. hmm , okay lah babybloggie :) aku nak stop dah nie , dah pukul 4.40pagi nak packing packing baju , aku sorang je yang tak siap lagi , orang lain sume dah letak bag kat tepi pintu . hihihikk . bubyee ! i will miss you for a week babybloggie :'(