Blogger Templates

Wednesday, July 24, 2013

Hello

Assalamualaikum!!!
look who is here? 
ifaa is back!
isabella is back!
*dancing*
after more one year I'm dissappear from this baby bloggie
lol
haha :D
okay.
blog neh dah jadi baru sikit
dah tak semak dengan segala widget2 yang tah pape
haha
dah bertukar jadi warna biru + pink
and gambar nazif dekat sidebar tu pun dah delete
bertapa sedihnya nak delete gambar tu
tak sanggup kot
cedih betul nak padam gambar dia
haha
okay dah
stop sedih
hmm...
sekarang neh dah bulan puasa :)
tapi dah berapa hari puasa pun aku taktau
hihi
teruk kan?
k teruk :3
hahahahaha
k actually taktau nak tulis apa neh
so duk merapu ikut tangan jaa
haihhhh
so far aku tak tinggal lagi puasa 
*bangga*
hahahaha 
harap2 boleh puasa penuh lah tahun neh :3
InshaAllah :)
hmm, 
rasanya takat neh je kot nak tulis pun
sebab taktau nak tulis apa dah
haha
wait for my new entry okay?
I want to update about the camp that I went last year
'Kem Bina Sahsiah 2012' 
wait okay?
wait!
wait! 
I said, wait!
haha
okay 
byee peoples


Wednesday, April 25, 2012

Mencikk ini --"

hai , haritu kan , aku pegi library dengan bestpreng aku , Zulaikha and Amiza. and jumpak Nazif and the geng Daneal , Syafri dgn Faisol :) ahh , biasa ah tuu jumpak dengan budak laky :)  actually mmg dah rancang benda nehh , pegi library nak buad bagi elemen 1 sejarah kat Nazif. okay nevermind.. sharing is caring okayy ? :P hahaha :D tapi , bila jumpak . malu malu malu malu ! hahaha :D kawan kawan nazif suma banyak cakap .. peramah gile sampai ajak tangkap gambar , mintak nomber tipon semuaa :P haha :D okay , tak kisah punn . tapi , bila dah balek tuu , hahahadoiiiii~ ada gosip kott , mengatakan aku neh pegi dating dengan nazif , aku neh awek nazif , apaa nehh woiii.. please lha weii , kami kawan je kott. salah ehh nak hangout dgn kawan sendiri ? ahh , ketinggalan zaman+kolot betol sape yang buad gosip murahan nehh . cibaiiii lu ! dumb ! asshole ! fuck it ! eeeeeeeeeeee ! *hempuk laptop sebab geram* .. pastuu nazif pulak ada orang fitnah dia dok layan aku kat library tuu , gila ka woiii ! kami nak cakap pun malu malu .. please lha weii , jangan dok tuduh orang secara membabi buta boleh takk ? lain lha kau tengok dengan mata kepala kau sendiri kann ? neh kau sendiri dengar dari mulut barua lain :) suka hari makbapak kau je nak fitnah dia.. haiss ! aku marah neh bukan sebab ape , tapi sebab terkait dengan nama aku sekali --" untok orang yang duk buad gosip murahan and fitnah tuu , siap ah kau aku cincang cincang kau , bubuh kau dalam blender mak aku , then blend kau sampai hancuss ! cekik cekik kau sampai mati , pijak pijak kau sampai penyek ! ahhhh ! kbye ! --"