Blogger Templates

Wednesday, July 24, 2013

Hello

Assalamualaikum!!!
look who is here? 
ifaa is back!
isabella is back!
*dancing*
after more one year I'm dissappear from this baby bloggie
lol
haha :D
okay.
blog neh dah jadi baru sikit
dah tak semak dengan segala widget2 yang tah pape
haha
dah bertukar jadi warna biru + pink
and gambar nazif dekat sidebar tu pun dah delete
bertapa sedihnya nak delete gambar tu
tak sanggup kot
cedih betul nak padam gambar dia
haha
okay dah
stop sedih
hmm...
sekarang neh dah bulan puasa :)
tapi dah berapa hari puasa pun aku taktau
hihi
teruk kan?
k teruk :3
hahahahaha
k actually taktau nak tulis apa neh
so duk merapu ikut tangan jaa
haihhhh
so far aku tak tinggal lagi puasa 
*bangga*
hahahaha 
harap2 boleh puasa penuh lah tahun neh :3
InshaAllah :)
hmm, 
rasanya takat neh je kot nak tulis pun
sebab taktau nak tulis apa dah
haha
wait for my new entry okay?
I want to update about the camp that I went last year
'Kem Bina Sahsiah 2012' 
wait okay?
wait!
wait! 
I said, wait!
haha
okay 
byee peoples